Новини:
Головна » Статті » Спорт

Свято футболу на Сафронівці!!!

 

 

                 Свято футболу на Сафронівці!!!

 

      Минулої неділі, 21 липня, було урочисто відкрито  стадіон у Приймаковому Лузі. Ця подія має велике значення як для мешканців  Долішнього кінця, так і для всього села. Місце, на котрому відкрився стадіон, має давню історію та славні традиції. Впродовж кількох десятиліть ( а може і більше)  тут проходили знамениті футбольні баталії і, як згадували ветерани футбольного руху, що зібралися на відкритті, не тільки між різними кутами села. Сюди приїжджали команди  із сусіднього Клузова та інших сіл. Відродити славні традиції цієї місцини як футбольного осередку села вирішили члени громадської організації  Поклик Ямниці та небайдужі ямничани. Звернувшись письмово більше року назад до сесії сільської ради із проханням виділити кошти для цієї благої мети та не знайшовши розуміння і підтримки від влади, члени громадської організації вирішили скинутися самим та звернутися за допомогою до ямничан, котрі проживають по вулицях Шевченка та Франка.                  

     Ми були приємно подивовані небайдужістю людей та їхнім бажанням допомогти хто чим може.

     Наші слова вдячності насамперед ініціаторам цього проекту Іваночко Богдану та депутату сільської ради по цьому виборчому округу Шпільчаку Василю, Катамаю Ігорю та багатьом іншим ямничанам. Ці люди вклали  частннку своєї душі у цей стадіон і завдяки їхній безкорисливій та натхненній праці стало можливим це свято для дітей.

    Окремо хочеться сказати слова подяки Бибику Василю та Бибику Тарасу, котрі виготовили лавки та футбольні ворота, якості яких можуть позаздрити імениті стадіони. М*яч юним футболістам подарував голова громадської організації Микола Шпільчак.

    Хочемо щиро подякувати також і тим ямничанам, котрі фінансово долучилися до благородної справи відродження футбольного стадіону

 

                        Шпільчак М

                        Шпільчак В

                        Іваночко Б

                        Катамай І

                        Орловський Р

                        Палагіцький М

                        Колобанько Я

                        Борис О

                        Бекета В

                        Галіпчак А

                        Караванович Б

                        Деркач В

                        Перчиць Г

 

Після урочистої частини відкриття стадіону відбувся матч між молодими гравцями та ветеранами. Основний час не виявив переможця та закінчився із рахунком 3 : 3. По пенальках перемогу святкували юні футболісти, але переможених тут не було. Пеоеміг футбол. Свято вдалося на славу !

 

 

                                                                  Громадська організація Поклик Ямниці

 

 

Категорія: Спорт | Додав: Admin (2013-07-28)
Переглядів: 801 | Коментарі: 4 | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 4
0   Спам
Автор: КРИТИК    Пост: 4
ПАНЕ ІВАНЕ НІХТО НІЧОГО НЕ АФІШУЄ, ПРОСТО ПРОІНФОРМУВАЛИ ЖИТЕЛІВ ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ ОРГАНІЗАЦІЇ, А ВАМ ПОКАЗАЛИ ПРИКЛАД ЯК БЕЗ ЖОДНОЇ КОПІЙКИ МОЖНА ЩОСЬ ЗРОБИТИ.
НАВІДМІНУ ВІД ВАС СИДИТЕ НА ТОРБІ З ГРОШИМА І РАДИ СОБІ ДАТИ НЕ МОЖЕТЕ, ЛИШ ЧАС ВІД ЧАСУ ПРИБЛИЖЕНОМУ ДО СЕБИ ОТОЧЕННЮ ПОДАРУНКИ РОБИТЕ МАЙТЕ СОВІСТЬ ВИ ГОЛОВА ВСЬОГО СЕЛА А НЕ КОНКРЕТНОЇ ЗГРАЇ МАРОДЕЕРІВ!
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Група "Вконтакте"

Форма входу

Наше опитування

Чи були у вас проблеми з реєстрацією на нашому сайті?
Всього відповідей: 53

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Хостинг від uCoz