Новини:
Головна » 2013 » Листопад » 27 » Євроінтеграція!!!
11:05 PM
Євроінтеграція!!!

Нинішня влада гальмує процес входження України в Європу, бо олігархам,           наближеним до Януковича, не вигідні чесні умови ведення бізнесу, які є в ЄС.

            У нашій країні вся влада зосереджена у руках кількох кланів, які створили монополію в усіх сферах економіки. Монополія – це завжди тотальна корупція в державі, і ми не бачили  жодного міністра в Україні, який подав би у відставку за те, що не задекларував годинник за 5 тисяч доларів. Не буде такого, доки не буде євроінтеграції і Угоди про асоціацію. Правдою є те, що відтягнення євроінтеграції України – це можливість додерибанити країну, вкрасти те, що ще залишилося: трохи землі, трохи надр, трохи портів, труби та, можливо, ще чогось...   Частина політико-бізнесової еліти давно інтегрована у міжнародне співтовариство: йдеться про рахунки та активи в офшорних зонах, будинки та родини за кордоном.  Їхні діти і родини навчаються і живуть  теж не в Україні, а тут можна заробляти і красти – прекрасна інтеграція. То для чого їм там український народ? Наші заробітчани тяжко працюють  за кордоном, але віддають все сюди, а олігархи знаходять можливість, як заробити на цьому гроші.

            Знаковим є те, що теперішні протести розпочала саме молодь. ГО "Поклик Ямниці" закликає підтримати студентів та учнів, бо вони заслуговують на те, щоб жити у відкритому європейському суспільстві.

Переглядів: 544 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
0   Спам
Автор: НАЦІОНАЛІСТ    Пост: 4
Та то нема кому дивуватися то місцеві так звані олігархи- монополісти, депутатики крадії і хапуги поносять, бож нів чому не розуміються так привикли служити панкам і облизувати кістки з барського столу то в них істерія і спазми починаються коли хтось пише чи висловлюэ якісь розумні речі і доводить свій вищий інтелектуальний рівень!
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Група "Вконтакте"

Форма входу

Наше опитування

Чи були у вас проблеми з реєстрацією на нашому сайті?
Всього відповідей: 53

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Хостинг від uCoz