Новини:
Головна » 2014 » Серпень » 21 » З Днем Незалежності!!!
6:23 PM
З Днем Незалежності!!!

Дорогі ямничани! Громадське об’єднання “Громадська рада села Ямниця” щиро вітає вас з Днем Незалежності України, з 23 річницею, відколи здійснилася споконвічна мрія українців бути господарями на своїй землі.

         Цей рік став для всіх нас випробуванням – випробуванням на зрілість, на терпіння, на людяність, на вірність своїй Батьківщині. Батьківщині, що вистраждана поколіннями українців, за яку віддано так багато життів і крові. Віддано впродовж віків, та, на жаль, ця кров проливається й сьогодні. Проливається за нашу свободу, за прагнення бути європейською державою, яка хоче вільно жити, сповідувати свої традиції та звичаї, не зазнаючи при цьому поневірянь та утисків. Наш народ черговий раз доводить, що його неможливо зломити, покорити, тим більше завоювати. Істинну правду писав Василь Симоненко:

 

                            Народ мій є! Народ мій завжди буде!

                            Ніхто не перекреслить мій народ!

                            Пощезнуть всі перевертні й приблуди,

                            І орди завойовників-заброд!

 

         Ми впевнені, що ніяким сепаратистам, терористам та зовнішнім ворогам не вдасться нас, українців, роз’єднати та побороти. Ми станемо лиш більше згуртованими та цілеспрямованими, обов'язково наведемо порядок у власній державі. Віримо, що настане день, коли Україна належатиме до найбільш розвинутих країн світу. А настане цей день тим швидше, чим більш свідомо ми працюватимемо сьогодні на благо своєї Батьківщини і проникнемося почуттям почуттям патріотизму до свого села, міста та своєї України. Без цього почуття дуже важко досягти поставленої мети. Ми, українці, обов'язково її досягнемо.

         Шановні односельчани, бажаємо вам миру і спокою у ваших домівках і ваших душах, Божого благословення у всіх починаннях, успіхів у всіх справах. Нехай вас ніколи не підводить здоров'я, завжди супроводжує везіння, а мрія про краще життя окриляє на нові звершення, на нові добрі справи в ім'я нашої України та її майбутніх поколінь.

 

 

                            СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

                            СЛАВА НАЦІЇ! СМЕРТЬ ВОРОГАМ!

                            УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!!!  

 

                                                                           ГО “Громадська рада села Ямниця”  

Переглядів: 621 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Група "Вконтакте"

Форма входу

Наше опитування

Чи були у вас проблеми з реєстрацією на нашому сайті?
Всього відповідей: 53

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Хостинг від uCoz