[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Дошка оголошень » Різне » Вітання із 1-ю річницею..
Вітання із 1-ю річницею..

PostАвтор: Admin » Понеділок, 2012-12-17, 7:59 PM » Пост # 1

Шановні активісти-ямничани !

Я радо вітаю Вас із 1-ю річницею існування громадської організації у нашому селі Ямниця. По-різному відгукуються щодо нашої роботи. Звичайно, що правда, яку ми висвітлюємо на сайті нашої організаці, не всім потрібна. Багато хто хотів би, щоби ямничани і надалі не були проінформовані про те, що робить наша сільська влада. Та слід усім пам'ятати, що Господь дав нам неоцінений дар - свободу приймати рішення і відповідати за них. Наша совість, як голос Божий, змушує нас переживати за зроблене, відчувати відповідальність за вчинене, наповнює нас почуттям виконання обов'язку. Саме наша совість і зорганізувала нас, щоби працювати на благо рідного села. Наші думки, почуття щиро віддані громаді с. Ямниця. Ми прагнемо бути вірними патріотами й інших закликаємо до цього.
Нехай милосердний Господь дарує нам мудрість, щоби ніколи не осквернити гідність ямничанина, нехай наші очі завжди будуть звернені до Того, Хто назвав себе "Світлом для світу", а ми були світлом для односельчан, щоби ми завжди прислухалися до голосу Того, Хто назвав себе "Правдою".
Вітаючи з річницею, щиро бажаю усім міцного здоров'я, щастя, гармонії та краси, невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх задумів. Нехай натхнення та удача завжди будуть з нами, а світлі помисли і наполеглевість стануть запорукою досягнень в усіх добрих справах, які ще попереду.
Нам під силу домогтися зрушень на краще. Нам під силу домогтися змін. Ми можемо навести лад і порядок у власній хаті. Нехай в усіх починаннях нас супроводжують розуміння і підтримка з боку ямничан. І хай допоможе нам у цьому Бог.

З повагою голова ГО "Поклик Ямниці" Микола Шпільчак

Повідомлень: 18
Репутації
[ 0 ]
 

Форум » Дошка оголошень » Різне » Вітання із 1-ю річницею..
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Хостинг від uCoz